產品發表 包羅萬象 模型拍賣 綜合討論 直昇機 飛機 同協會 回首頁

台灣遙控模型-RCTW

申請
樓主: 慶仔

里港基地...聯合軍事演練

樓主| 發表於 2011年9月22日 04:49 PM | 顯示全部樓層
小豬...到里港..趙壽山豬腳..老店
        旁邊一條雙線道...一直駛...經過早市...一直駛
        經過椰子園..再駛..又駛..又再駛..直直駛
        丁字路..看到...河堤    下車..脫鞋..爬上河堤..往右看
        有一堆人...跑過去問..是不是飛小噴噴低...若是
        你再跑回車上...來回二公里...穿鞋子...開車過去會合..

樓主| 發表於 2011年9月22日 07:00 PM | 顯示全部樓層
歡迎  香蕉哥哥..      小噴噴  1/6 F18

樓主| 發表於 2011年9月22日 10:10 PM | 顯示全部樓層
E21  葉老大     一代戰雞,福克,己絕版
 樓主| 發表於 2011年9月22日 11:47 PM | 顯示全部樓層
補充一下......
到里港..怎嚜走?
        國道3經過斜張橋...里港..九如..下交流道左轉..1652公尺..看到右邊

趙壽山豬腳.老店
         旁邊一條雙線道...右轉....一直駛...經過早市...一直駛
         經過椰子園..再駛..又駛..又再駛..直直駛(大約要駛15~18
         分鐘左右)....終於盼見
         丁字路..看到...河堤    下車..脫鞋..爬上河堤..往右看
          就是了!

樓主| 發表於 2011年9月22日 11:52 PM | 顯示全部樓層
最後一招......叫231載你去
照跳表...揪團卡約河

樓主| 發表於 2011年9月23日 11:08 AM | 顯示全部樓層
小豬...我昨天晚上...都沒睡....終於...終於....想到一招了

你開車到賽加....花錢坐輕航機...飛到里港降落
下午再坐輕航機..回賽加..再開車回高雄
費用10000元以內
金歹勢...以我的智慧..能想到最好的..就是這一招了